Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-03@06:58:25 GMT

مهم‌ترین موانع پژوهش در دانشگاه‌ها چیست؟

تاریخ انتشار: ۱ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۱۹۹۱۳۸

مهم‌ترین موانع پژوهش در دانشگاه‌ها چیست؟

پژوهشگر برتر دانشگاه آزاد اسلامی کاشان درباره موانع پژوهش در دانشگاه‌ها گفت: «یکی از مهم‌ترین موانع در عرصه پژوهش ارتباط نداشتن بین دانشگاه و جامعه است.»

حسین پناهیان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در کاشان اظهار کرد: «یکی از موضوعات مهم در توسعه کشورها اهتمام جدی در عرصه تحقیق و پژوهش و نوآوری به‌ویژه در تولید علم، انجام مطالعات علمی بنیادی است و دانشگاه آزاد اسلامی با گستردگی و ظرفیت و قابلیت‌های بی‌بدیلی که دارد یکی از مصادیق بارز خصوصی‌سازی در آموزش عالی با وجود محدودیت‌های گام‌های مناسبی در این زمینه برداشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی عنوان کرد: «برای گسترش بیشتر پژوهش، استفاده از سیستم‌های انگیزشی، توانمندسازی و ایجاد قابلیت‌های مورد نیاز در استادان ضروری است.»

دانشیار دانشگاه آزاد اسلامی کاشان درباره موانع پژوهش در دانشگاه‌ها بیان کرد: «یکی از مهم‌ترین موانع در عرصه پژوهش ارتباط نداشتن بین دانشگاه و جامعه است.»

 

پناهیان متذکر شد: «وجود یک پیوند ارگانیک بین نهادهای پژوهشی و بخش استفاده‌کنندگان می‌تواند منجر به رشد و تعالی دوسویه شود.»

وی، نداشتن شرایط و الزامات برای رسیدن به موقعیت رقابتی در فضای کسب‌وکار و نبود زیرساخت‌های سرمایه‌گذاری مناسب برای توسعه پژوهش را از عوامل و موانع دیگر پژوهش عنوان کرد.

دانشیار دانشگاه آزاد اسلامی کاشان مطرح کرد: «بین دو بخش پژوهش و سرمایه‌گذاران ریسک‌پذیرتر باید این پیوند مستحکم شود و برای رفع این مشکل صندوق‌های سرمایه‌گذاری خطرپذیر به‌عنوان یک راه‌حل استفاده شده است.»

انتهای پیام/4078/

منبع: آنا

کلیدواژه: توسعه خصوصی سازی حسین پناهیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۹۹۱۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت میراث مکتوب علمای اهل‌سنت آذربایجان‌غربی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،  معاون آموزش و پژوهش مرکز اسلامی آذربایجان‌غربی گفت: امسال میراث مکتوب علمای اهل‌سنت آذربایجان‌غربی ثبت می‌شود چون آنان کتاب‌های متعددی تدوین کرده‌اند که در قالب نرم‌افزار جمع‌آوری شده و در اختیار جامعه علمی قرار می‌گیرد.

حجت الاسلام حسین منافی در مراسم تجلیل از اساتید اهل‌سنت آذربایجان‌غربی اظهار داشت: مسئله تقوا برای طلاب از همه چیز ضروری‌تر است و آنها باید به تهذیب نفس توجه ویژه داشته باشند.

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه سیستم آموزشی حوزه، حجره‌محور است برای همین اخلاق، منش و رفتار استاد بر روی طلبه‌ها تاثیر فراوانی دارد.

معاون آموزش و پژوهش مرکز اسلامی آذربایجان‌غربی گفت: بی‌تردید علم به مقام حقیقی قرآن بدون طهارت نفس امکان‌پذیر نیست و با وجود اینکه مقام حقیقی طهارت نزد اهل‌بیت(ع) و پیامبر(ع) است، اگر تقوا و طهارت نفسی وجود نداشته باشد این علم بلای خانمان‌سوزی است که امروز در آمریکا و اروپا و اسرائیل مشاهده می‌کنیم و تسلیحاتی که رژیم صهیونیستی امروز مردم را با آن قتل‌عام می‌کند حاصل علم است.

وی در ادامه بیان کرد: در سال گذشته در بحث آموزش و پژوهش سه میلیارد تومان اعتبار هزینه شد که مبلغ یک میلیارد و 600 هزار تومان آن صرف بسته ارزاق طلاب و اساتید شد.

حجت الاسلام منافی اظهار داشت: در آینده‌ای نزدیک کتابخانه مرجع تفسیر علوم قرآنی در مرکز تحصصی راه اندازی می‌شود.

وی ادامه داد: اولویت‌های امسال معاونت آموزش و پژوهش مرکز اسلامی آذربایجان‌غربی، توانمندسازی طلاب و اساتید است که براین اساس، کارگاه روش تدریس جدید دو روزه در مهاباد برگزار می‌شود.

معاون آموزش و پژوهش مرکز اسلامی آذربایجان‌غربی گفت: از سوی دیگر امسال میراث مکتوب علمای اهل‌سنت آذربایجان‌غربی ثبت می‌شود چون آنان کتاب‌های متعددی تدوین کرده‌اند که در قالب نرم‌افزار جمع‌آوری شده و در اختیار جامعه علمی قرار می‌گیرد.

دیگر خبرها

  • ثبت میراث مکتوب علمای اهل‌سنت آذربایجان‌غربی
  • مشکلات شهرستان‌های استان روی میز وزیر کشور
  • آمادگی دانشگاه کاشان برای پذیرش دانشجویان تعلیق شده آمریکا و اروپا
  • صعود تیم والیبال دانشجویان واحد کاشان به نیمه‌نهایی مسابقات دانشگاه آزاد
  • کشف لوازم آرایشی و بهداشتی غیر مجاز در کاشان
  • معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد کاشان معرفی شد
  • پژوهش جدید دانشمندان همه باورهای مربوط به کف پای صاف را رد کرد
  • کشف و ضبط ۱۲۰۰ قلم لوازم آرایشی و بهداشتی غیرمجاز در کاشان
  • زنگ خطر جمعیت در کاشان به صدا درآمد
  • دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و دانشگاه جامع انقلاب اسلامی تفاهم‌نامه امضا کردند