Web Analytics Made Easy - Statcounter

از سوی دانشگاه آزاد کاشان کنفرانس ملی نانوساختارهای علوم و مهندسی نانو در آبان ماه برگزار می‌شود و علاقه مندان تا ۳۰ مهر ماه فرصت دارند مقالات خود را ارسال کنند.

به گزارش ایسنا، کنفرانس ملی نانوساختارها علوم و مهندسی نانو در روز ۲۲ آبان‌ماه امسال به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان برگزار می‌شود و ۱۵ مهرماه آخرین مهلت ارسال مقالات و ۳۰ مهر ماه زمان داوری مقالات اعلام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

نانومواد و مواد پیشرفته، نانوساختارها و روش‌های شناسایی، سنتز و ساخت آنها، شبیه‌سازی، طراحی و مدل‌سازی در فناوری نانو، کاربرد فناوری نانو در پزشکی و داروسازی، کاربرد فناوری نانو در صنایع هوا فضا، اتومبیل و حمل‌ونقل، کاربرد فناوری نانو در صنعت ساختمان، کاربرد فناوری نانو در صنعت کشاورزی و مواد غذایی، کاربرد فناوری نانو در صنعت برق و انرژی، کاربرد فناوری نانو در صنعت نساجی و فرش، کاربرد فناوری نانو در صنعت نفت، گاز و پتروشیمی (نانوجاذب‌ها و نانوکاتالیست‌ها)، کاربرد فناوری نانو در علوم اطلاعات و ارتباطات، کاربرد فناوری نانو در حفاظت از میراث فرهنگی، کاربرد فناوری نانو در محیط‌ زیست و تجاری‌سازی، مالکیت فکری و مدیریت فناوری نانو از جمله محورهای این کنفرانس است که در خصوص آن‌ها بحث و تبادل نظر می‌شود.

با توجه به اینکه این همایش به صورت رسمی برگزار می‌شود، تمام مقالات این کنفرانس در پایگاه سیویلیکا و نیز کنسرسیوم محتوای ملی نمایه خواهد شد و علاقه‌مندان می‌توانند با اطمینان کامل، مقالات خود را در این همایش ارائه کنند و از امتیازات علمی ارائه مقاله کنفرانس با دریافت گواهی کنفرانس استفاده کنند. 

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: كنفرانس دانشگاه آزاد اسلامي نانوفناوری كاشان صنايع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۶۷۸۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختراع ایرانی برای پایش فساد میگو با فناوری نانو

یک محقق ایرانی در تحقیقی جالب با استفاده از آنتوسیانین، کورکومین و نسبت بهینه آنها بر روی بستر نانوفیبرکیتین موفق به تولید جوهر و نشانگر حساس به پی‌اچ برای پایش فساد میگو با چشم غیرمسلح شد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، محقق ایرانی برای پایش تازگی غذاهای دریایی با فناوری نانو و مواد گیاهی، جوهر هوشمند سبز ساخت.

اسماء وردیان؛ محقق مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی مشهد در تحقیقی جالب با استفاده از آنتوسیانین، کورکومین و نسبت بهینه آنها بر روی بستر نانوفیبرکیتین موفق به تولید جوهر و نشانگر حساس به پی‌اچ برای پایش فساد میگو با چشم غیرمسلح شد.

در این طرح جوهر هوشمند سبز از ضایعات پوسته میگو (نانوفیبرهای کیتین) و ترکیب دو رنگدانه طبیعی کورکومین و آنتوسیانین بدست آمده از گلبرگ زعفران برای پایش تازگی میگو در طول مدت نگهداری در یخچال ساخته شد. این جوهر هوشمند حتی پس از نگهداری به مدت شش ماه در دماهای مختلف همچنان پایدار بودند.

ساخت نخستین محصول آلوپلاستیک استخوانی با فناوری نانو در دنیا

غذاهای دریایی به عنوان منبع غنی از ویتامین‎ها، مواد معدنی و اسیدهای چرب غیراشباع بخش مهمی از سبد غذایی هستند. این غذاها حتی در شرایط نگهداری مناسب نیز مستعد فساد هستند و پایش تازگی آن‎ها ضروری است.

برچسب‎‌های هوشمند با قرار‌گیری در محیط بسته‌بندی می‌توانند به صورت خودکار فعال شده و به مصرف‎کننده اطلاعات بصری در خصوص سلامت و تازگی محصول ارائه دهند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جهاددانشگاهی؛ حلقه میانی پیوند صنعت و دانشگاه
  • صعود تیم والیبال دانشجویان واحد کاشان به نیمه‌نهایی مسابقات دانشگاه آزاد
  • بررسی ورود صنایع بزرگ به حوزه استارت‌آپی کشور در رویداد استیج اینوتکس ۲۰۲۴
  • معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد کاشان معرفی شد
  • اختراع ایرانی برای پایش فساد میگو با فناوری نانو
  • کنفرانس فیزیک بنیادی ایران در قم آغاز شد
  • کنفرانس فیزیک بنیادی در قم آغاز شد
  • نقش‌آفرینی صنعت در دانشگاه با مسئله‌محوری/ اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط «صنعت و دانشگاه»
  • نقش‌آفرینی صنعت در دانشگاه با مسئله‌محوری/ اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط صنعت با دانشگاه
  • بالابر هیدرولیکی برای چه کسب و کارهایی مناسب است؟